Friday, 8 April 2011

Anti-Trojan Elite 4.1.5

Anti-Trojan Elite™ (ATE) is a malware remover, it can detect and clean malware in disk or memory. Malware is software designed specifically to damage or disrupt a system, such as a trojan horse, a spyware or a keylogger. ATE contains a Real-Time File Firewall, it monitor system and clean malwares immediately. It is also a system security tools, you can view and control processes and TCP/IP network connections.

Anti Trojan Elite provide a real-time malware firewall for user, once a trojan or keylogger would been loaded, the ATE can detect, block and then clean it in time. The ATE can detect more than 35000 trojans, worms and keyloggers currently, and the number of malware ATE could clean is growing up very quickly, we collect world-wide malwares, user can using our auto live update feature to get the power to clean these new malwares in time.

Anti Trojan Elite has some useful utilities especially. The network utility can been used to disconnect suspicious TCP connections; The process utility can been used to kill suspicious processes even the process has the system privilege, even it has the ability to unload suspicious modules in all processes; The registry repair utility can been used to repair registry altered by malware; The registry monitor utility can been used to repair any change of important registry keys and values with real time.

The Reasons Choose Anti-Trojan Elite™:

  • Real-time malware firewall, protecting user's computer in real-time.
  • Detecting and cleaning binded malware, doesn't hurt normal file and clean the malware.
  • Detecting and cleaning no process malware, some malware don't have a EXE file, they are only some DLL files and running as some threads in other process, ATE can detect and clean this type of malware even it's running.
  • Free tools. View the information of Tcp/Ip states and processes informations.

More Features:

  • Disk and memory scan supported.
  • Real-time malware firewall.
  • Compressed files (RAR ZIP CAB) scan supported.
  • Backup module: Backup trojan files before killing.
  • Network Manager. View the tcp/udp states and the processes they belonged to. User can disconnect any tcp connection and stop the opposite process.
  • Process manager. View the processes and its DLL modules' information. User can terminate any process and unload any DLL module.
  • Internet Explorer and registry repair utility.
  • Updating online supported, and auto check updates when ATE starts.
  • Real-time registry monitor utility.

Anti-Trojan Elite™ works best on Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP, 2003 and VISTA.
More info about Anti-Trojan Elite™ can be reached at Here..
Read more »

PCMAV 2.1a (October 2009 Update)

The new update of PCMAV has been released on this October 2009. In this new version, 2.1a, PCMAV able to detect and remove 2.954 the famous viruses.

Whats new in PCMAV 2.1a:
  • UPDATED! Added to database, scanner and cleaner of 71 local viruses/new variants that reported by users in Indonesia and Asia. Total 2954 viruses and its variants, including new variant of Conficker virus.
  • IMPROVED! Added the special cleaner for virus smansa.
  • IMPROVED! Heuristic engine for detect new variant of some complex polymorphic viruses.
  • And other bug fixed and some improvisations.

Download this great and small Anti Virus at Here.
Read more »

Bluetooth History

The Bluetooth SIG

Bluetooth Logo
The name “Bluetooth” and its logo are trademarked by the privately held trade association named the Bluetooth Special Interest Group (SIG). 
Founded in September 1998, the Bluetooth SIG is a unification of leaders in the telecommunications, computing, network, industrial automation, and Automotive industries. Today, the Bluetooth SIG is responsible for encouraging and supporting research and development in Bluetooth technology.
The Bluetooth SIG includes promoter member companies Microsoft, Ericsson, IBM, Intel, Agere, Motorola, Nokia, and Toshiba, plus thousands of Associate and Adopter member companies ('s parent company, SP Commerce LLC, is a licensed and certified Adopter member of the Bluetooth SIG).

Why is It Called Bluetooth?

The developers of this wireless technology first used the name "Bluetooth" as a code name, but as time past, the name stuck.
The word "Bluetooth" is taken from the 10th century Danish King Harald Bluetooth. King Bluetooth had been influential in uniting Scandinavian Europe during an era when the region was torn apart by wars and feuding clans.
The founders of the Bluetooth SIG felt the name was fitting because:
1) Bluetooth technology was first developed in Scandinavia, and
2) Bluetooth technology is able to unite differing industries such as the cell phone, computing, and automotive markets. Bluetooth wireless technology simplifies and combines multiple forms of wireless communication into a single, secure, low-power, low-cost, globally available radio frequency.

Where Did the Logo Come From?

A Scandinavian firm originally designed the logo at the time the SIG was formally introduced to the public. Keeping to the same origin as the Bluetooth name, the logo unites the Runic alphabetic characters "H", which looks similar to an asterisk, and a "B", which are the initials for Harald Bluetooth. If you look close enough you can see both embodied in the logo.

Bluetooth Technology Over the Years

1998 - Bluetooth technology is officially introduced and the Bluetooth SIG is formed. Bluetooth technology's intended basic purpose is to be a wire replacement technology in order to rapidly transfer voice and data.
1999 - Bluetooth 1.0 Specification is introduced.
2003 - The Bluetooth SIG overhauls the Bluetooth Core Specification with the announcement of Version 2.1.
2004 - Bluetooth Version 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate) is introduced.
2005 - Devices using Version 2.0 + EDR begin to hit the market in late 2005.
2007 - Bluetooth Core Specification Version 2.1 + EDR is adopted by the Bluetooth SIG.
2009 - Bluetooth Core Specification Version 3.0 + HS (High Speed) is adopted by the Bluetooth SIG.
Read more »

Thursday, 7 April 2011

Use Linux Instead XP or Leopard

More people are converting to Linux platform and it seems that they are not regretting the conversion. It was after the church service when there was a tap on my shoulder.

"Hey Neil, just letting you know that you converted me" said the voice.

I turned around. There before me was Gary (not his real name), a member of our church. Before I had the brainpower to wonder why it was that a Christian in our
church had just announced that I had converted him, he continued.

"I'm using Linux"

Gary continued the story. A month or so ago our two families had lunch after church together and we got talking about operating systems. Gary, a doctor, had an Mac Laptop running Leopard and a desktop running Windows XP. I remember him complaining about how difficult XP was getting for him, how frustrated he was at how slow it was running, how annoyed he was at certain programs.

At this point I naturally began talking about Linux and my own experiences. Gary listened and asked questions - he had heard about Linux and had considered running it in the past - but had never gotten around to doing it because he didn't have much information.

Having both a Mac and a Windows PC meant that he could see the massive problems with Windows XP in comparison with his Mac. He wasn't about to go off and buy himself a Mac desktop and replace his Windows machine just yet.

After that lunch I didn't give it another thought, but Gary obviously did. The other day he upgraded to Ubuntu 8.04, the most popular Linux distro.

"I'm loving it" he said to me at church, "it does exactly what I want it to do with a minimum of fuss. Actually, the person who seems to enjoy it more is Larissa (wife)."

Another person joined us in our Linux conversation. He mentioned just how hard it would be for him to stop using Windows and to use something else. Gary and I both agreed that any move to Linux requires a re-learning and settling in period, but once you have gotten over that hump, you never look back.

While talking to Gary I mentioned what a unique position he was in - he had experience in both Mac and Windows before removing Windows and replacing it with Linux. Here is a man who can use three different operating systems - and who waxes lyrical about Linux.

Gary, of course, is not about to ditch his Mac laptop. He's very happy with the Mac software and knows enough about it to realize how similar it is to Linux (both are based upon Unix). He also knows that there are things that Macs do which Linux can't do yet... which is another reason why he is happy to keep both computers running different operating systems.

Of course, Gary is still new to the Linux world and is bound to experience some ups and downs. Nevertheless I am reasonably confident that he, like me, won't regret the move at all.
Read more »

Wednesday, 6 April 2011

Seberapa penting Alexa Toolbar untuk Alexa Rank?

Fungsi Penting Alexa Toolbar untuk Alexa Rank blog anda sebaiknya anda pahami dengan baik. Berdasarkan pengalaman pribadi Inilah langkah-langkah yang telah saya pelajari dan saya terapkan di blog ini, meskipun rank saya saat ini masih besar tapi tips ini terbukti cepat menaikan (semakin kecil nilai rank semakin bagus) rank saya secara signifikan.

Tahapan Membangun Alexa Rank :
Pasang Alexa Widget di blog Anda
Pasanglah Alexa widget di blog Anda sesuai dengan tipe yang anda sukai, maka jejak setiap pengunjung Anda bisa terekam di Alexa. Sehingga Alexa bisa mendapatkan data pengunjung website Anda dengan lebih akurat.
Download dan install Alexa toolbar di komputer Anda
Trik sederhana tapi tepat dengan memasang Alexa Toolbar di browser anda karena Alexa mendapatkan data pengunjung dari Alexa toolbar yang mereka install di browser. Download dan install-lah Alexa toolbar di browser Anda. Selanjutnya sering-seringlah kunjungi blog Anda sehari sekali dengan browser yang telah terinstall Alexa toolbar tersebut.
Tulislah artikel tentang Alexa
Pada prinsipnya anda tentu senang jika ada website atau blog lain yang me-review blog Anda. Demikian juga Alexa. Inilah alasan saya menulis artikel tentang Alexa, diharapkan juga pengunjung yang datang adalah pengunjung yang memiliki Alexa toolbar di browser mereka.
Contoh gambar toolbar alexa sebagai add on di browser anda :

Pentingnya Alexa Tool Bar
Alexa menggunakan toolbar untuk menentukan rangking dan detail traffic website-website yang ada, termasuk website atau blog kita. Ingin ikut berpartisipasi memberikan informasi tersebut kepada alexa? Anda bisa memakai toolbar alexa untuk firefox, sparky. dengan sparky, kamu bisa langsung melihat di status bar browser firefox kamu rangking alexa website yang sedang kamu buka.

alexa could not exist without the participation of the alexa toolbar community. each member of the community, in addition to getting a useful tool, is giving back. simply by using the firefox and ie toolbars each member contributes valuable information about the web, how it is used, what is important and what is not. this information is returned to the community as related links, traffic rankings and more.

Asalnya alexa toolbar hanya tersedia untuk internet explorer, jadi informasi mengenai rangking dan detail traffic tapi saat ini bertambah dengan adanya sparky untuk firefox, dan perubahan sistem pengumpulan data oleh alexa. Semoga akurasi dan kebenaran data traffic dan rangking sebuah website akan lebih baik dan akurat.

Content is king
Selain tips khusus untuk Alexa Rank diatas, Ini adalah semboyan lama yang masih sangat berlaku sampai dengan saat ini. Semakin banyak content, semakin besar kemungkinan Anda ditemukan oleh search engine, misalnya oleh Google. Dengan demikian semakin banyak pengunjung yang datang ke blog Anda. Oleh karena itu rajin-rajinlah meng-update blog Anda dengan content yang berkualitas, Semoga dikemudian hari rank alexa anda menjadi Top Site.

Read more »

Sunday, 3 April 2011

Award Setetes Embun (Award ke 2)

Senang sekali rasanya di hari minggu ini. Tidak terduga sama sekali bisa dapet Award setetes EMBUN. eh, eh, eh,,,,malam ini, begitu buka blog, trus liat chat... Ternyata saya mendapatkan Award setetes EMBUN dari Putrabima ^.^ ...
Saya sebagai admin Volka Land mengucapkan Terima kasih ke pada Putrabima atas pemberian Award setetes EMBUN.

Setetes EMBUN mempunyai makna :

" Setetes komentar para sobat merupakan permata dunia untuk kemajuan blog "

Ini berarti Award setetes EMBUN diberikan kepada sobat yang telah memberikan komen atau tanggapan pada blog kita.
Oleh karena itu, dengan senang hati saya berikan Award ini kepada sobat berikut :
  1. Tutorial Blog
  2. Virtual Forest
  4. Rezdown7
  5. Baca Komik Naruto
  6. Deras84
  7. Awan Dragon
  8. Sidedy
  9. Likewin7
Dengan diberikan nya Award ini. Saya Berharap Kalian Bisa lebih semangat membangun kerjasama dan saling meneteskan komentar. :)


  • Bagi para sahabat yang menerima Award berkewajiban memberikan ucapan Terima Kasih karena ucapan terima kasih adalah ucapan yang sangat mulia dan lebih berharga dari pada hadiah emas.
  • Bagi para sahabat juga berkewajiban untuk Follow dan memasang Link/Banner blog Sobat yang memberikan Award.
  • Sobat yang menerima berkewajiban memberikan Award ini kepada Para Sahabat yang selalu memberikan setetes komentarnya.
  • Award ini tak ada batasnya sapa yang harus menerima karena di setiap blog tak sama jumlah yang selalu hadir dan memberiakan setetes komentar.
  • Bagi para sahabat berkewajiban memberikan komentar di bawah ini sebelum mengambil Award.
Mohon Maaf, apabila Sekiranya Terdapat kata-kata yang salah atau kurang berkenan. :)
Read more »

Award Pertamax Volka Land

Stylish Blogger Award itulah anugerah award yang aku dapatkan pada tahun 2011 ini. Award ini aku peroleh Doraemon The Movie, sebenarnya sih ada 3 cuman saya lupa yg 2 lagi itu. Setelah sekian lama gak dapat award, akhirnya dapat juga,  .Btw Tujuan dari award sudah pasti untuk mempererat tali silaturahmi sesama blogger. Ni dia penampakan Stylish Blogger Award :
Stylish Blogger Award
Dan pastinya setelah mendapat award kita juga dapat tugas alias PR hehe.. Ni dia tugas aku setelah menerima Stylish Blogger Award :

  1. Thank  and  link  to  the  person  who  awarded  me  this  award. Terimakasih  buat  mbak Doraemon The movie dan 2 orang lagi yg saya lupa tuh (maaf om maaf om)  yang  kasih  tugas ini  :D
  2. Share  8  things  about  myself.
    1. Sabar, baik, dan supel-mie :D.
    2. Bertubuh agak gemuk (kurus) tapi masih kuat lari dan maen bola..
    3. Hobby menulis << takhayul, fiktif
    4. Murah senyum (sampe gigi kering)
    5. Suka menolong, rajin menabung dan juga bersedekah :D
    6. Ceplas ceplos, humoris dan SERSAN (serius tapi santai)
    7. Suka depan kompi, ampe mata sakit-sakitan
    8. Bukan MaHo dan masih serta tetap suka ma wanita :D
  3. Pay  it  forward  to  8  bloggers  that  i  have  recently  discovered.
    1. Klopototolia-TJ
    2. Saling berbagi
    3. CAHYA dot COM
    4. Rully Varadita
    5. Antena tv Murah
    6. Dhila's's Blog
    7. Nabilla's Blog
    8. Fullka Dot
  4. Contact  those  blogger  and   tell  them  about  their  awards
    • Buat  yang  namanya  tertulis di atas ,  jangan  lupa  ya dilanjutkan awardnya …  Inti tugasnya seperti  ini  :
      1. Thanks  and  link  to  the  person  who  awarded  me  this  award.
      2. Share  8  things  about  myself.
      3. Pay  it  forward  to  8  bloggers  that  i  have  recently  discovered.
      4. Contact  those  blogger  and  tell  them   about  their  award.
Indah nya berbagi award dan semoga dengan ini kita bisa menjalin tali silaturahmi yang lebih erat. Amin
Go Go Blog!
Read more »